ΚΑΛΑΘΙ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 26610 35053 & 26610 43375 | Μέσω email : sales@ricordi.gr

Ανδρικά Ρούχα La Martina

H ουσία της La Martina συμπυκνώνεται σε λίγες λέξεις: αντοχή, ανταγωνιστικότητα, πάθος και κομψότητα. H εταιρία που γεννήθηκε το 1985 με σκοπό την υποστήριξη και τη διάδοση του Polo έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμια αναγνωρίσιμο brand!

Δείτε την Collection La Martina

La Martina F/W 19-20 New Collection

Στη νέα συλλογή της La Martina κυριαρχεί για άλλη μια φορά η κομψότητα και οι προσεγμένες λεπτομέρειες. Οι κομψές γραμμές της εταιρίας υπόσχονται εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν. Στο Ricordi θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά  Polo Tshirt La Martina, πουκάμισα La Martina  αλλά και ιδιαίτερα κομμάτια της Collection σε συνεργασία με την Maserati.

Collection S/S 19 sales

Βρείτε τώρα εκπτωτικά κομμάτια της προηγούμενης collection σε μοναδικές τιμές.

La Martina Polo Mπλούζες

Το Ricordi φέρνει σε εσάς μια μεγάλη συλλογή από Polo T-shirts της La Martina, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Οι υπέροχες, σε σχεδιασμό και ποιότητα, Polo μπλούζες της La Martina υπόσχονται εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν!

La Martina Maserati

Η μοναδική σε στυλ συνεργασία της La Martina με την Maserati έφτασε στο Ricordi! Η La Martina είναι ο επίσημος προμηθευτής ρούχων στις ομάδες της Maserati και έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων που θα σας εντυπωσιάσουν

Στη συλλογή La Martina θα βρείτε

  • Μπλούζες Polo La Martina
  • Πουκάμισα La Martina για κομψό στυλ
  • Υποδήματα La Martina
  • Ανοιξιάτικα μπουφάν & γιλέκα La Martina

La Martina "Eμείς είμαστε το Polo!" #wearepolo

Scroll To Top